został przyfocony na gorącym uczynku :lol:
ASO w Łodzi - które lepsze
Zwiń
X
-
ASO w Łodzi - które lepsze
moje aukcje allegro :
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2832058Tagi: Brak
-
-
W Łodzi i okolicy, wg. informacji z oficjalnej strony Skody sa nastepujace serwisy:
A.Machudera, Łęczyca, Ozorkowskie Przedmieście 73
Bednarek - Łódź, Szczecinska 38A
Bednarek - Dobroń, Wrocławska 18
PHU Bursiak - Łódź, Pabianicka 119/131
Zimny Auto - Łódź, Wójtowska 7/9
Zimny Auto - Łódź, Rzgowska 142/146
Zimny Auto - Piotrków Trybunalski, Wojska Polskiego 102
Jest na forum temat o polecanych serwisach i warsztatach, miedzy innymi w Łodzi. Generalnie Bednarek ma dobra opinie. Ja jezdze na Szczecinska i mysle, ze jest ok chociaz wydaje mi sie, ze bylo lepiej i poziom troche spadl. Pierwszy raz kiedy tam pojechalem (pare lat temu) bylem w szoku ze mozna spotkac sie w Polsce z tak mila i sprawiajaca wrazenie profesjonalistow obsluga. Ostatnio pojawilo sie jednak sporo nowych twarzy i moj entuzjazm do tego serwisu zmalal - po kilku glupich tekstach pracownikow.
W dodadku teraz obok buduja salon VW i wcale bym sie nie zdziwil jak Ci najlepsi przejda tam. U Zimnego nigdy nie bylem, chociazby dlatego ze po Łodzi jezdzi sporo aut z nalepka Zimny na tylnej szybie i paskiem "Bednarek" na rejestracji.
Zamieszczone przez adamos12porównaj ceny zimny/bednarek VS machudera łęczyca
Z drugiej strony zawsze uwazam, ze jestem za biedny zeby placic dwa razy wiec lepiej zaplacic moze i wiecej ale miec pewnosc, ze jest zrobione dobrze.
W sumie to moze ktos moglby podzielic sie opinia na temat serwisu w Łęczycy i jak wypada on na tle tych z Łodzi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez firmekGeneralnie Bednarek ma dobra opinie.
Zamieszczone przez firmekOstatnio pojawilo sie jednak sporo nowych twarzy i moj entuzjazm do tego serwisu zmalal - po kilku glupich tekstach pracownikow.Zamieszczone przez firmekW dodadku teraz obok buduja salon VW i wcale bym sie nie zdziwil jak Ci najlepsi przejda tam.
Komentarz
-
-
Ja korzystałem z Zimnego w Tomaszowie Mazowieckim - serwisowałęm tam służbową fabie i nie miałem zastrzeżeń, teraz serwisuje u Bednarka na Szczecińskiej i jest jeszcze lepiej. U Zimnego zdarzało się czekać na jakąś część - np panowie sprowadzali mi tylną wycieraczkę dwa tygodnie to samo z osłoną silnika natomiast nie zdarzyło mi się jeszcze żeby u Bednarka trzeba było na coś czekać, wszystko szybko sprawnie i bezproblemowo poki co. Ciekawe jak będzie jak otworzą ten nowy salon obok a to już lada dzień.
Komentarz
-
-
Zimny w Tomaszowie - byłem tam 2 razy swoim autem i ogólnie ok. 5 łącznie z autami firmowymi. Odradzam ze względu na obsługę osobistą i ograniczone możliwości techniczne. Odmówiono mi tam naprawy parktronica twierdząc ze nie maja jak pomalować nowego czujnika pod kolor zderzaka!
Zimny Rzgowska - raczej ok.
Bednarek Szczecińska - dobry serwis ale polecam udać się tam tylko do 2 osób - Pan Sylwester albo Pan Tomasz.
Chyba stanowisko 2 i 3.Wowek
Komentarz
-
-
Możesz wejść na serwis i być przy swoim samochodzie
Jedna prośba nie stój mechanikowi nad głową i nie patrz mu na ręce - pomyśl jak Ty lubisz coś robić gdy ktoś obserwuje każdy Twój ruch :wink:
Zamieszczone przez firmekOstatnio pojawilo sie jednak sporo nowych twarzy i moj entuzjazm do tego serwisu zmalal - po kilku glupich tekstach pracownikowAUTOFAB - Nowe części do Twojego auta
www.AUTOFAB.pl Oleje Millers, Liqui Moly, Motul, Mobil, Castrol, Shell, Total, Elf, Orlen, Lotos
Felgi JR, zawieszenia obniżające, kosmetyki Meguiars, Shiny Garage, TuningKingz, Poorboy's oraz wiele innych
Komentarz
-
-
uwaga skodziarze, u bednarka myją teraz wszystkie auta po akcjach serwisowych w nowym salonie VW i maja tam nową myjnie AUTOMATYCZNĄ !!
szczota w ruch, czarna perła w mat ;-)kiedyś była seria TSI : 135KM/217Nm a potem było 156KM/267Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=57585&start=0
teraz 240KM 4x4 Boxer turbo mruczek.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...350597#1350597
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Fabian LDZfirmek napisał/a:
Ostatnio pojawilo sie jednak sporo nowych twarzy i moj entuzjazm do tego serwisu zmalal - po kilku glupich tekstach pracownikow
Ponieważ mieli pełno nowych twarzy szykujących się do przejścia do VW
No to improvement zrobili...
Takze dupa blada, oddaje sie auto i nie widzi go przez kilka godzin. Wielki minus... :evil:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jamesbondziouwaga skodziarze, u bednarka myją teraz wszystkie auta po akcjach serwisowych w nowym salonie VW i maja tam nową myjnie AUTOMATYCZNĄ !!
szczota w ruch, czarna perła w mat ;-)
Generalnie uważajcie to co jest na fakturze. Wszelkie uwagi przy oddawaniu auta najlepiej 3 razy wytłumaczyć "doradcy serwisowemu" - cudzysłów nie bez powodu.O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
wszędzie jest tak samo! pilnuj auta i tyle ;-)
jesli chodzi o koszty to dużo zaoszczędzisz mając swoj olej i filtry. ( w ASO litro oleju to około 90-100zł!! )kiedyś była seria TSI : 135KM/217Nm a potem było 156KM/267Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=57585&start=0
teraz 240KM 4x4 Boxer turbo mruczek.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...350597#1350597
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jamesbondziowszędzie jest tak samo! pilnuj auta i tyle ;-)
jesli chodzi o koszty to dużo zaoszczędzisz mając swoj olej i filtry. ( w ASO litro oleju to około 90-100zł!! )
Generalnie pilnuj wszystkiego i upewniaj się czy "doradca" zrozumiałO III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
Komentarz